- 1 Kilo süt
 - 2 Kaşık kakao
 - 1 Buçuk kahve fincanı nişasta
 - 1 Kahve fincanı un
 - Yarım su bardağı şeker
 - Vanilya 50 gram sana yağ
 - Hindistan cevizi
 - Krem şanti sade
 
Yapılışı
 Yağ hariç bütün malzemeyi bir tencereye koyup
 karıştırarak muhallebi kıvamında pişirelim.
Kaynayınca yağı da katıp eritelim içine.
Daha sonra hindistan cevizi serpilmiş fırın tepsisine muhallebiyi döküp tepsinin her tarafına yayalım.
Tepsimizde ki muhallebi iyice soğuyunca 
Tepsinin uzunlamasına 4 şerit şeklinde keselim  enine de ortadan keselim 
Daha sonra  kenarından dikkatlice rulo şeklinde sarıp servis tabana alın. 
yazan Seyhan Dural 29/3/2016
