2 Adet yumurta.
Bir bardak mısır unu veya galeta unu
Limon karabiber.
Tuz 2 diş sarımsak.
Bir kase yoğurt.
YAPILIŞI
Saplarını ayırın ve mantarla iyice yıkayın.
Suyunu çekmesi için havlu peçetede bekletin 5 dakika
Üzerine limon suyu karabiber tuz sıkarak harmanlayın .
Önce una sonra çırptığınız yumurtaya batırın.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6UXzlzH0CSqCFzAFkzaDKgyrxAjRhk1pxcZGcJ6-cK3ru8Aq8D9hiBacIEXgjRz35vGy-MC6O9FTvsGIHEtIqBvq3i0iwgj3YWz3qZoQUwnWdz6ZIltoFZwl4f1EtpeZcWzLb3sNiMlD8/s1600/indir.png)
AFİYET OLSUN
YAZAN Seyhan dural