![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfWvavJRuR-ig6ZZLnJ-bbtU0l10WuHc2_pGUZ0527m11Hs0hTVMzDUrXO4hbMGKheTO0sFfKgRPLxt9p84Uj7X-vnMzUGpHQnioCsoG4Pl0OKtL5-Tb2B1lDthHDqgNx1Jxor9ofrGP9L/s320/Krem+Santili+Dondurma.jpg)
1 Su bardağı toz şeker
2 Su bardağı toz şeker
4 Yumurta
Bir paket vanilya
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiiwbup3QIknTAqENlQMNtPaEXp_QxttQ36rZjFcKAXfzGFRtzdJgwoiCN5YBSG2wgb8hsuLjYmBEUgoYeDxBrUP26Hfq6X3QkZ_K-U8WwLVDwWncZtbB2_WkpH1evjey6A_jmhJPNRGdLK/s1600/indir.png)
Yapılışı
Yumurtaları toz şekerle .karamalize olana kadar çırpın,
Diğer tarafta 2 bardak sütle krem şantiyi ve vanilyayı
aynı çırpın ,
daha sonra iki karışımı da birbirine karıştırın iyi karışsın.
Sonra buzdolabına dondurucuya koyun 24 saat geçsin üzerinden
sonra servis yapın .
Not sade isterseniz krem şantiyi sade alın kakaolu isterseniz kakalu alın
AFİYET OLSUN