![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjql2NlIEUUATsfoUfMlGbeQNRVthaTwRk6LdR1KiGB_tweUV9SVTPntCCL2Z_CX-iAt4Cy9Em3VHuLUJO1r7N8TRKxx0mVPO1XTEVnULVlUNYEzd560vtpahZMhK3QbjDptUpsZnZsT90u/s400/yemekev-domates--corbasi-tarifi-1.jpg)
1 Yemek kaşık un.
1 Yemek kaşığı tereyağ.
3 Su bardağı sıcak su.veya et suyu.
2 Çay bardağı süt.
SERVİS İÇİN
1 Çay bardağı kaşar.
YAPILIŞI
Tereyağını bir tavada eritin. 1 kaşın unu atıp kokusu gidene kadar kavurun.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAq-3AuGd7eaA1CUrQasSWI7YIhjxkP23HdEkrfHSMGcjxASs_qb4i5KLZEUwGwN6UD3shJsz97hJrYjMeF1fsnLUTRZYpZ4YyeKg135VP8eNZLbq5Z75NI-eUfa0hKORlaZQC1naAjqTl/s1600/indir.png)
Üzerine sıcak suyu ekleyin kesilmemesi için ısıttığınız sütü azar azar ekleyin hızlıca karıştırın.
orta ateşte 15 dakika pişirin.
S
ervis yaparken rendelenmiş kaşarı azar azar koyup servis yapın.
AFİYET OLSUN
Yazan Seyhan Dural