5 Adet büyük boy domates.
1 Yemek kaşık un.
1 Yemek kaşığı tereyağ.
3 Su bardağı sıcak su.veya et suyu.
2 Çay bardağı süt.
SERVİS İÇİN
1 Çay bardağı kaşar.
YAPILIŞI
Tereyağını bir tavada eritin. 1 kaşın unu atıp kokusu gidene kadar kavurun.
5 Kabukları soyulmuş domatesleri rendeleyın kavrulmuş una ekleyerek 5 dakika pişirin.
Üzerine sıcak suyu ekleyin kesilmemesi için ısıttığınız sütü azar azar ekleyin hızlıca karıştırın.
orta ateşte 15 dakika pişirin.
S
ervis yaparken rendelenmiş kaşarı azar azar koyup servis yapın.
AFİYET OLSUN
Yazan Seyhan Dural
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder