![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjosv0hry1mwqqiQzXCHaMapR-RTQjFqlfWk6KtYs8L6SZAcP14g6k7S56qxJ7Bygs4pmRRmnKwyP3JSKKI9jGCAoNJf2i42JLhKcYA5vrQnBLMRHOO0ispiCXQCJ2eY-UVNXaeDQwMDS2_/s1600/un-corbasi-nasil-yapilir-256x190.jpg)
2 Diş sarımsak.
1 Su bardağı boncuk. veya kelebek,
3 Bardak su.
Nane,1 kaşık tereyağ, veya margarin,
Yapılışı
Önce suyu ocağa koy kaynasın daha sonca makarnayı sal
makarna pişince suyunu süz dibinde biraz su kalsın,
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0Ezgt-QbwVjjzr9rHsFdK1-dNUFFeRwE6GZiWNwORlSwoAmOLeDxjopbbT-qR_jat-MWHbUBtW7dgq6NTpOULf-OWeUT2e9OWg6R51NGO-vBRDbunVxqp0KuJrb4Kn3oQKphjWp-fw0MM/s1600/indir.png)
ve tenceredeki makarnaya karıştır tuzunu at.
Çorba kıvamında olacak ılık yenen bir çorba ısıtmadan servis yap tabaklara tereyağ veya margarin erit 1 kaşık dök
Not Eskişehir in meşhur çorbası yazın en güzel serinleten çorbası
AFİYET OLSUN Yazan Seyhan dural