- 4 Dilim ekmek,
- Yarım su bardağı kaşar rendelenmiş,
- Bir kaşık tereyağ veya margarin,
- Tuz salam veya sucuk ,
- Yoksa sade kaşarlı da olur,
Önce biraz yağla kaşarları bir tabağa koyup karıştırın.tuzda atın.
Daha sonra bu karışımdan ekmeye sürün.
Yağladığınız teflon tavaya karışımlı olan yüzünü koyun tostun
karışım olmayan yüzü üste gelecek şekilde.
Sonra o yüzüne de kaşar karışımı sürün.isterseniz salamda sucukta koya bilirsiniz.
2 dilimi yan yana kızartın.
kızaran dilimleri üs üste katlayıp öbür yüzünü de kızartın.
NOT 1 yumurta kırıp çırparak ekmeği batırarak da kızar ta bilirsiniz biz sade yaptık
.Dere otunu süslemek için kullandık.
özellikle üniversite öğrencilerine hazır yemek
Afiyet olsun