13 Mart 2016 Pazar

PRATİK TAVADA TOST




  • 4 Dilim ekmek,
  • Yarım su bardağı kaşar rendelenmiş,
  • Bir kaşık tereyağ veya margarin,
  • Tuz salam veya sucuk ,
  • Yoksa sade kaşarlı da olur,

Yapılışı
Önce biraz yağla kaşarları bir tabağa koyup karıştırın.tuzda atın.
Daha sonra bu karışımdan ekmeye sürün.
Yağladığınız teflon tavaya karışımlı olan yüzünü  koyun tostun
karışım olmayan yüzü üste gelecek şekilde.
 Sonra o yüzüne de kaşar karışımı sürün.isterseniz salamda sucukta koya bilirsiniz.
2 dilimi yan  yana kızartın.
kızaran dilimleri üs üste katlayıp öbür yüzünü de kızartın.

NOT 1 yumurta kırıp çırparak ekmeği batırarak da kızar ta bilirsiniz biz sade yaptık
.Dere otunu süslemek için kullandık.
özellikle üniversite öğrencilerine hazır yemek


Afiyet olsun




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder