![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheNCnWM8hHaPApUuPTfhWYDuFRo2qgvBSpQKyiAkpUnI-7J6p4TpCGnnAnw_zSKeD7_wiY_7tA_9t7w26I_CGRyZ-JOy_tlP1ukRBj-Fk-7tVJrBoaMo0zpKnM7yKjAk4DyqIcvWSzAzGS/s320/Limonlu-cheesecake-Tariften-once-sunlari-bilmelisiniz-cheesecakenizin-catlamamasi-icin-bos-bir-firin.jpg)
1 Paket krem şanti.
2 Limon suyu ve kabuğu rendesi.
1 Buçuk su bardağı süt.
3 Yumurta.
Hindistan cevizi.
1 çay barda
ğı şeker
YAPILIŞI
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2mwJ5s_2W1s0F1fENVdcVIH7lNU2fdJNHHHs05z8rm29-1ju3XIYAynD27hzl_e0AyC69i648JbIrSF15fy43PDDTILtvIJ8YeqLrVZD-qp7iIMNZkrzYWTl0Xj48Fgih-4m7tka7dg_Y/s1600/indir.png)
Limon suyu ve rendesini yumurtalı karışıma ilave edip.
krem şanti ile karıştıralım.
Karışımı uygun kaba boşaltıp buzdolabında 2 saat soğutunuz. servis yaparken
hindistan cevizi. veya antep fıstığıyla süsleyin.
AFİYET OLSUN