fındık veya ceviz içi 1 kilo süt 1 bardak şeker.tarçın
Yapılışı kuru incirleri sıcak suda 5 dakika kaynatarak yumuşatın fazla değil.
Sonra incirlerin başlarından kesip hazırlamış olduğun ceviz veya fındık tarçın ve 1 kaşık kaymak Karışımı incirlerin içine doldur.yağlanmış tepsiye diz..
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHkNnoYLW-3fybPD1QLQh_E5pwhHPovlQkFHV6SLGR6rElAPnIA3UNuJdvLNGUx52Bv-HF2hED3Yh4GAkn3hrqyf42cNVPlmvNsKVWjMZkc6NlbZynkDS0pHSu4MmgNckOxA0OGRcpaGAk/s1600/indir.png)
Önemli not.. kaymak yoksa kaymaksızda olur. Soğuyunca servis yap yazan seyhan dural 2*8*2015
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder