![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5Z-YgC8xPPZ16iqRfxi2mT0Ewmyv6r3gOlYSG1UI02vF00wxiAqhLpOWe2EGGPsesEZyWjDfM7NXuJdoav1-wXeTCh8oJXXz8QHVzSfZqGG7T2LSFak94cLD1LYcyR_KJac8bhb3xXzct/s320/kozlenmis-kirmizi-biber-konserve-tarifi.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHkNnoYLW-3fybPD1QLQh_E5pwhHPovlQkFHV6SLGR6rElAPnIA3UNuJdvLNGUx52Bv-HF2hED3Yh4GAkn3hrqyf42cNVPlmvNsKVWjMZkc6NlbZynkDS0pHSu4MmgNckOxA0OGRcpaGAk/s1600/indir.png)
Acı severseniz yeşil frek biberde atabilirsiniz.
yapılışı
Biberleri doğra ufak ufak sonra zeytin yağıyla hafif yumuşuncaya kadar kavur.
.Sonra maydanozu sarımsak sirkeyi atın .
2 kaşık elma veya üzüm sirkesini atın.
Tuzunu atıp şişelere doldurup buzdolabına koyun kışın afiyetle yiyin
Seyhan dural 2*9*2015
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder