- 2 Adet yumurta,
- 1 Vanilya,
- 1 Kabartma tozu,
- 1 Su bardağı un,
- Yarım çay bardağı sıvı yağ,
- 1 Tutam tuz,
- 1 Su bardağı süt,
- 2 Yemek kaşığı şeker,
- 1 Su bardağı peynir,
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhADxH7ZHTJohT641a5tv7JJYh6yj0e0hA-R6qkjm7AOTVlUUdqADS4-ovsqtVLMzOmcmYCUmAr4fccT8CEvjUYyORKLFs9rcOzHAhO1bPvVJkLQ0J-f1bdx-HbKSAH9qmy0Wrcb9JuuvNp/s320/pankek1.png)
Yapılışı
Malzemelerin hepsini bir kaba koyup karıştırın peynir de atılacak. karıştırdıktan sonra
hafif yağlanmış teflon tavaya yarım kepçe yayarak döküp arkalı önlü kızartın.
Hamur bitene kadar hepsini aynı şekilde kızartın.
Servis yapın
AFİYET OLSUN
Not peynirsiz yaparsanız sade pankek arasına çikolata veya reçel sürerek yiyebilirsiniz.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3d82FqCjysUoGKr2GHz22wT0Tpie-BlvUYERuPlUV84cfK7feIuqYgRhLvMlr3b2HlItStTEH7KVIr8IkpTVhtiPTTmYdCRc4t1N7jhCiwDA13ZQIfWV0fF9nWX6CYtPnr0z4p7DKxJQp/s1600/indir.png)
Yazan Seyhan dural 6*03*2016
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder