![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg50sloTpdBnk-2VCbCArIrON2QieqRHsXMuKDvDSwt_V7EE7NEffr1_Fj6E8wBMP-pAU_Q2MIFP_Nv2uQ4SzqYBBswCrgj83YjX5hR1ThzEPpix1hyCiGqHaq4qk9uGvqgJ9lMvQ87laEC/s400/muzlu-dondurma.jpg)
1 Kaşık vanilya.
1 Kaşık bal veya şeker.şekeri eritin atmadan.
Yarım bardak soğuk süt.
şam fıstığı üstü için.
YAPILIŞI
Muzları 1 gün eveli derin dondurucuda dondurun.
Sonra dolaptan aldınız muzları dilimleyin.
Dilimlediniz muzları blandıra atın. Üzerine 1 kaşık balı. vanilyayı. ve yarım bardak soğuk sütü atıp
bilandırdan dondurma kıvamına gelene kadar çekin.
D
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrScR6lWD8U9ss2_m-nA20DYMptZjHp-MifgSZWEMN5VjXhbHQUSClZiOcuPHHvGtPBxoVg91qU0R5axIAq3wnyruc-yv9LgQZS2nD_-Lhj6-hvDZ_r6d7EHkXJrH3KRG-iuLDs5gVK-NQ/s1600/hummingbird_small.jpg)
AFİYET OLSUN
NOT Fazla olmasını isterseniz muzu daha fazla atabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder