![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhpcY82yMpuX0qDjZqyT66sOnIqps5Un0V7gL__Dz8Jt13PUAeWAwmiHHcj8ZlDVuEoP2aKYOGX7Kj6WVcNHOVN8r4x3dJfiww1vmUh9QHLnLqQZ5lEbvSheHGDYhpzXVnmESEKb7tOrTDU/s320/106334_catlak_pogaca_tarifi_borekler_3.jpg)
1 Su bardağı süt ılık.
1 Şişe soda.
2 Kaşık toz şeker.
1 Kaşık tuz.
Susam veya çörekotu.
1 yumurta.
1 kaşık margarin
İçine isteye göre peynir veya kıyma.
Yapılışı
Mayayı ılık su şekerle 5 dakika ıslat daha sonra sodayı tuzu ekle ve yoğur.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgd1OZ5KerIl3s4d41SkBuVkaWYjen4Rc4FV9lYsffd6KGzukgig0qhhJuLOP4YQf76sK6dcR_dULywJ8B_t6k_Eydx3arYdi33efUQq5-ORbpA5YhveSyQ5t5fSXudoappgBol9S6Y_btG/s1600/indir.png)
Gelince ceviz büyüklüğünde parçalar kopar ufak ufak aç
içine hazırladın peynir veya kıymadan koy yuvarlak yap.
Daha sonra tepsiye dize 1 yumurtanın sarısına çörek otu v
eya susam at ve üzerine sür
180 derece fırında kızart.
AFİYET OLSUN Yazan Seyhan dural
NOT
bayatlamayan bohça
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder