![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfXb2IvVjcN9Yf9DMETPhzAw2hCVaN1dlL7xFZd7wzK48k8plUewZ5rbCRwyPNiIjTi1-kma8HeVKKXNwO71h9Ww44ObnCskKBjzFCoqNPgpBQVfMKtm8yaBsN0IxIvaS4MMQGe5ovlW_P/s200/002.jpg)
2 Kaşık tereyağ
1 Tane kuru soğan
Tuz karabiber veya kırmızı biber
1 Kaşık salça
Yapılışı fasulyeleri ortasından dilimlemeden enine ekmek dilimleme tahtasında ufak ufak doğrayın.
Tencereyi ocağa koyun tereyağı eritin daha sonra soğanı kavurun
Kavrulduktan sonra 1 kaşık salça atın doğradığınız fasüleri tencereye atın
içine tuzunu karabüberide atın.
Fasulye sararıncaya kadar 20 veya 25 dakika kavurun.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhhel_n1UoBs_CquEmnqXBn3Yi5jKaxyjKyss8XkdC3Db8eFI8AXGUx0kPylF-h0Tp1-rDCoU7Rb2RP6TwTrlCmGxVBwdqJLFQq7VPh0vDrIVKLq7SexOWGbF03c5VZ9vtt4DIne7e1gF-D/s1600/indir.png)
5 dakika daha kaynatın fasulyeler piştiyse ocaktan alın.
Not yoğurtlu fasulyeden daha güzel oluyor bizim evde çok severek yenir.
Yazan Seyhan Dural
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder