![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7f8_SMbMbPre7dFaHYwY2YPLpTrPRW2BE11GpL4-uP3JpQi3D-uPKUgtxcxLV0mGZSjpsV3qqUGMeUT1FnwDyXE64n_OcI9W1VLlqxO-b-WzrjZoUfkMWS8OvvwlMnBvAhqxI5wPhR5Y4/s1600/saksuka2.jpg)
1 Adet soğan,
3 Diş sarımsak ,
4 Adet biber,
1 Kaşık salça,
3 Domates tuz
1 Kase yoğurt
Yapılışı
Patlıcanları alacalı soyup küp şeklinde doğra.
Daha sonra tuzlu suda 10 dakika beklet sonra kızgın yağda kızart.
Patlıcanları peçeteye koy yağını çeksin
B aşka bir tavada soğanı biberi 3 domatesi sarımsağı 1 kaşık salçayı tuzu at.
kavur.
Daha sonra patlıcanların üzerine dök.yoğurduda dök
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhoIhDCW29JokFZEEtKiMeVVVgaonBLlbYZBbTr_sTdld7R0tg8s8tItzRKg9bRUyBDrP_a5YK1aTbxpVQpV2YkSNkH5MRKXNZvlBFB-NljMHzJa579wpSxSNeqyda9sHhpurCEpKKiaBIX/s1600/indir.png)
AFİYET OLSUN
YAZAN Seyhan dural
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder